ViaDia Savonlinna ry on perustettu syksyllä 2011. Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan Savonlinnan vapaaseurakunnan yhteydessä ja on toiminnan luonteeltaan seurakunnan sydämestä nousevaa diakonista lähimmäistyötä.Matt.25:40

VIADIA CAFÉ: Toimintamme on ”matalankynnyksen” olohuoneen omaista päivätoimintaa johon sisältyy päivittäinen hartaus/lauluhetki. ViaDia Cafe:ssa on mahdollista tulla kuulluksi ja kuulla myös muita. Kohdata ystäviä ja tutustua myös uusiin ystäviin vaikkapa biljardin peluun yhteydessä.

RUOKA-APU: Suomen Vapaakirkko ja ViaDia ry on EU:n vähävaraisten avun toimenpideohjelman kumppanuusorganisaatio. Uusi toimenpideohjelma on voimassa aina vuoteen 2020 saakka. Tämän ohjelman toteutumisen Suomessa mahdollistaa lukuisa joukko vapaaehtoisia. Ruoka-aputyömme sisältö vaihtelee paikkakunnasta riippuen, mutta idea on sama. Haluamme tarjota apua ja toivoa jaettavan ruoan muodossa. Kyseessä voi olla lämmin ateria, EU-ruoka-apukassi, kaupan ylijäämäruoka tai lahjoituksia. Usein jakotilanteiden yhteyteen on järjestetty hengellistä ohjelmaa ja mahdollisuutta muuhun apuun. Tervetuloa!

TILAISUUKSIA Cafe ViaDia:ssa os. Olavinkatu 40
Jatkuvaluonteinen: Ti-To klo 13 Sanan- ja laulun hetki
- Maanantaisin klo 11.00 Naisten aamupiiri
- Keskiviikkoisin parilliset viikot klo 18.00 Miesten Sola Scriptura-ilta
- Tiistaisin Hyvän Mielen maksuton ruokailu vähävaraisille ja leipäjakelua. Hartaus klo 13
- Perjantaisin klo 16-18 biljardi Ilta-Cafe

Ajankohtaista:Tiistaisin klo 11-12 leivän jakoa. EU-ruokakassien jako tiistaina 19.12.klo. 12
ViaDia Cafe:n puurojuhla keskiviikkona 20.12. klo. 12

Cafe ViaDia ON AUKI ti-to klo 11-15 os. Olavinkatu 40
vastaava pastori Antti Kautto p. 040 5831390